Vombilding – de hele waarheid over oefeningen voor vrouwenspieren

Nu zijn er veel videobessen, trainingen, scholen Geishe en Vombilding Centers. Iedereen houdt van het idee dat de spieren van de vagina kunnen worden ontmoet, meer elastisch maken en daarom meer plezier bieden tijdens seks. Om nog maar te zwijgen van de voordelen van de gezondheid die dergelijke gevallen verklaren. Maar wat is deze theorie over de universiteiten die bedacht en of het echt nuttig is, we zullen in dit artikel vertellen.

Hoe veranderde Kegel-oefeningen in vombilding

Arnold Kegel betrokken bij het bestuderen van het probleem van urine-incontinentie bij zwangere vrouwen en onvermogen om de foetus te helpen bij de geboorte vagina bij de geboorte. Dus hij kwam tot het idee dat alle vrouwen de capaciteiten van de spieren van de bekkenbodem moeten ontwikkelen.

Maar in Oekraïne en de CIS-landen werden de door sommigen ontwikkelde oefeningen ontwikkeld door de Kegel. Mondwest, die de term vombitding introduceerde. Hij geloofde dat de oefeningen van Kegel alleen de spieren van de toegang tot de vagina kunnen ontwikkelen, terwijl het hele vaginale kanaal nodig is om te trainen.

De oorsprong van de term vombilding

Afkorting “vom” op de mondman betekent – vaginaal gecontroleerde spieren. Onderhoud geloofde dat er spieren in de vagina zijn, die eruitzien als ringen en een boven het andere zijn, waardoor een vaginaal kanaal over de gehele lengte is.

Hij was dol op het bestuderen van verschillende oosterse seksuele praktijken, maar als gevolg van allegorisatie en metaforie van dergelijke oefeningen, kan uninimaal in een diep begrip van deze filosofie, de kennis van de kennis letterlijk interpreteren. Wat deed Mausto.

In de boeken van Mantpec Chia kwam hij de beschrijving van de “ringen” in de vagina tegen, en zo gerechtvaardigd zijn theorie. Hij heeft ook een specifieke simulator uitgevonden die een bepaalde replica van Arnold Kegel Simulator was en het “pneumatische TP” genoemd. Dit is een elastische ballon die tot het einde in de vagina wordt geplaatst en toont de sterkte van de compressie van de vaginale ringen.

Maar aangezien de Mondman geen medisch onderwijs en diepe kennis van de anatomie van het vrouwelijke lichaam had, waren zijn conclusies onjuist, en sommige manipulaties met TP begonnen het gevaar te hebben voor de gezondheid van vrouwen.

Onredelijk de theorie van de bergen

Auteur van een andere reeks training belladerm.co.uk/treatments/liposonix/ voor intieme spieren, Yuri Korenev schreef over zijn gesprekken met berg, waarbij hij conclusies maakte met betrekking tot de insolventie van zijn theorie.

Een van de frequente vragen die ik heb gevraagd Mount: “Waarom een ​​vrouw alleen een fatsoenlijk resultaat kan tonen met de deelname van de pers?»Verklaringen dat deze conjugaatspieren en alles zijn, ik was niet tevreden. Bovendien leerde hij (en zo geschreven in zijn instructies voor TP) dat het noodzakelijk is om de hulp van de pers geleidelijk uit te schakelen. Maar zodra het gebeurt, laat de TP niets zien.

Ook stond de Kornev erop dat het mondwater de aandacht vestigde op een ander probleem, vrouwen met het weglaten van de spieren van de vagina na de bevalling en als gevolg van leeftijdsgerelateerde veranderingen, verslechterden hun positie na de lessen alleen met een TP-simulator.

Maar helaas, de praktijk verspreidde te snel, zijn studenten begonnen zijn studenten onafhankelijk te oefenen en andere vrouwen te onderwijzen. Iedereen wilde de middelen beheersen om het seksleven te verbeteren, om nog maar te zwijgen van Mythen over de leringen van Geishe en Indiase Kürtyzanok.

Hoe alles echt werkt

Na de dood van de berg bewezen, gedetailleerde studies van de anatomische structuur van het lichaam dat er geen whases in de vagina zijn, en alle skeletspieren en spieren van de interne organen zijn onbeheersbaar.

Vaginale kanaal is een gladde gespierde buis. Soepele spieren worden niet gecontroleerd, ze kunnen niet bewust worden verminderd, zoals andere spieren van interne organen. Vaginale kanaal heeft ring- en longitudinale vezels die de plooien van het slijmvlies in de vagina vormen.

Net als elk ander lichaam wordt de vagina verminderd als gevolg van veranderingen in de intra-abdominale druk, die wordt gecreëerd door de kracht van de pers en het diafragma. Als het pers- en drukdiafragma niet maakt, wordt alleen de onderkant van de ingang in de vagina gecomprimeerd, als ze worden ingeschakeld, kunt u het hele vaginale kanaal belasten.

Met een bepaalde combinatie van het werk van de bekkenspieren en de diafragma’s, kunt u leren hoe ze golfachtig, compressief en masserend lid

erectiepil

van de beweging moeten uitvoeren.

Dus, wortels herwerken de theorie van de berg, de invloed van het proces en het proces van elke oefening en creëerden een veilig trainingssysteem voor het werken met vaginale simulatoren.

Handige oefeningen voor intieme spieren

Startpositie: Liggend op de rug, handen op de naad, benen gebogen in de knieën. Probeer een paar seconden de spieren van de vagina te persen, ontspan, adembenemend buik. Dan spanning spiervagina. Voer een oefening gedurende 5 minuten uit. Geleidelijk om de training, snelheid en duur van spiercompressie te verhogen.

Startpositie: Liggend op de rug, handen op de naad, benen gebogen in de knieën.
Uitoefenen door &# 171; duwen&# 187; Het wordt vergelijkbaar met de eerste uitgevoerd, maar naast compressie, voegen we lichte spanning toe (stel je voor, alsof je probeert iets met mezelf op de spieren van de vagina te pakken).

Startpositie: Liggend op de rug, handen op de naad, benen gebogen in de knieën. Wijze van uitvoering is identiek aan de vorige oefening met het enige verschil dat de anusspieren in deze tijd worden opgeleid.

Startpositie, Staand op de knieën, focus op handen. We wijzen terug en het rechterbeen aan, dan links.

Foto: Burda Media

Startpositie Liggend op de rug, handen op de naad, benen gebogen in de knieën. &# 171; knipperen&# 187; – de moeilijkste oefening van het gehele complex waarin het nodig is om afwisselend de spieren van de anus en de vagina te comprimeren en te ontspannen. De ideale optie wordt beschouwd als het vermogen om te voelen en onderscheidt tussen elke spier afzonderlijk, terwijl de maag altijd ontspannen is.

Het grote voordeel van dit complex is dat het overal kan worden gedaan – op het werk, in de auto, in de metro. Alleen de initiële positie verandert, en de essentie van de oefening blijft hetzelfde.

Deixe um comentário

O seu endereço de e-mail não será publicado.