Soms is het de moeite waard om alle contacten met een voormalige partner te verbreken

Bij het verwijderen van traumatische gehechtheid en na het verbreken van giftige relaties, is het belangrijk om contacten volledig te stoppen met een persoon die dicht bij u was om uzelf te beschermen. De volledige stopzetting van communicatie maakt het mogelijk om mentale wonden te genezen, de bitterheid van verlies en eindafhankelijkheid van deze persoon te overleven.

“De uiteenvallen gaten bieden je een geweldige kans om te stoppen met denken aan een andere persoon en je volledig te concentreren op jezelf en je put -” zegt psychotherapeut Shani Styins. Het advies van “Stop met praten” kan meestal horen als het gaat om relaties met narcissen of andere emotioneel agressieve persoonlijkheden.

Op een gegeven moment begrijp je dat het tijd is om het te doen. Zodra je weggaat van alle waanzin die verband houdt met communiceren met deze disfunctionele persoon, zullen je gedachten beginnen op te ruimen en het zal geleidelijk gemakkelijker voor je worden.

In giftige relaties ontvangen we vaak emotionele wonden. Deze persoon kent onze zwakke punten, weet hoe we zijn geregeld en hoe we ons kunnen uitlokken. Het is bijna onmogelijk om door te gaan met communicatie met een voormalige partner die je zo goed kent, en tegelijkertijd niet te lijden aan zijn “toxiciteit”.

Meestal de contacten van contacten – de extreme maatregel. De meeste mensen die in ongezonde relaties zijn, gaan met tegenzin naar haar, en er zijn verschillende redenen voor. Het belangrijkste is dat dergelijke relaties vaak echte afhankelijkheid veroorzaken-het slachtoffer hoopt op een dag alles te corrigeren. Ze wordt gehouden in een plichtsrelatie en schuld, hoop, verschillende behoeften en behoeften en een misverstand van een echte situatie.

Wat betekent “alle contacten breken”?

Installeer interne beperkingen

Laat geen gedachten over een disfunctionele partner in bezit nemen van uw geest. Stop met denken aan hem, communiceer met hem, je gevoelens voor hem, denk niet na over hoe je alles kunt repareren. Als je merkt dat fantasieën worden overwonnen over wat je een relatie zou willen zien, stop dan naar iets anders. Voor alles. Contactbeëindiging vindt niet alleen plaats op het fysieke, maar ook op mentaal niveau.

Blacklist het in alle sociale netwerken, telefoons, mailboxen

Laat hem niet contact met u opnemen.

Vermijd degenen die met hem blijven communiceren

Derde personen zijn vaak ingebouwd in ongezonde relaties. Als u communiceert met de vrienden van uw voormalige partner, kunt u nieuwsgierigheid verslaan. Vanaf hier is het niet ver van de hervatting van de communicatie, maar de betekenis van de breuk in de contacten is om het onmogelijk te maken.

Het zal veel gemakkelijker zijn om deze regel te observeren als je over het algemeen stopt met praten met iemand over hem.

Nadat je alle herinneringen volledig hebt uitgewerkt, zowel vreugdevol als zwaar, kun je deze persoon uit je leven laten

Voel het verdriet en de pijn die deze relatie aan u heeft geleverd

In giftige relaties treedt traumatische gehechtheid vaak op, vooral als uw partner, soms volledig onvoorspelbaar, liefde, zorg en tederheid voor u vertoonde. Volledig overleven https://www.willemssierbestrating.nl/algemene-bestratings-tips/ en je verdriet voelen, je zult deze gehechtheid verpesten. Het zal nuttig zijn om te beschrijven bij het schrijven van uw ervaringen met betrekking tot relaties – zowel positief als negatief.

Maak een lijst van alles waarvoor je van hem hield, alles waar je voor haatte, en alles wat je nu mist nu. Nadat je volledig emotioneel alle herinneringen hebt uitgewerkt, zowel vreugdevol als zwaar, kun je deze persoon mentaal uit je leven laten, hij zal niet langer macht over je hebben. Dit zal het verleden in het verleden verlaten en voortleven.

Weer opnieuw de meester van je leven

“Giftige” individuen proberen vaak anderen te manipuleren. Ze lijken intuïtief te voelen hoe ze de weerstand van het slachtoffer kunnen overwinnen. Als je je realiseert dat ten minste gedeeltelijk onder de kracht van zo iemand is gevallen, is het belangrijk om een ​​bewuste beslissing te nemen om de controle over je leven te herwinnen.

Laat hem niet het verloop van je leven bepalen, zorg ervoor.

Scheuren van contacten met een “giftige” persoon kan worden vergeleken met een volledige afwijzing van alcohol of drugs. Dit is een moeilijke klus

Bezwijk niet voor de emoties die aan deze persoon zijn gekoppeld

Je moet emotioneel van hem wegtrekken en bewust de ervaringen van relaties beheersen. Als gedachten over hem woede, verdriet, hoop, pijn veroorzaken, zeg tegen jezelf: “Stop”. Probeer de momenten op te merken waarop dit gebeurt en herinner jezelf eraan dat je geen emotionele energie meer moet uitgeven aan deze relaties. Het is tijd om bij hem weg te komen, in de letterlijke en figuurlijke zin.

Scheur de verbinding met hem af

Stel je mentaal voor dat je de gehechtheid aan hem doorbreekt. Stel je voor dat het de ‘speeltuin’ verlaat waar deze persoon blijft, aan een ander, met andere ‘games’ en andere mensen. Stel je voor hoe je je handen opent en een persoon vrijgeeft van wie je ooit hield. Nu zijn jullie allebei vrij van elkaar.

Begin uit te kijken naar de toekomst

Probeer zelfs aangename herinneringen aan relaties uit het verleden te vermijden. Injecteer tijd en moeite om dringende problemen op te lossen, bouw een gezonde relatie op die je vreugde brengt. Stop met proberen te repareren wat hopeloos kapot is!

“Brutture van contacten met een” giftige “persoon kan worden vergeleken met een volledige afwijzing van alcohol of drugs. Dit is een moeilijke klus. Zal een soort “annuleringssyndroom” moeten doorlopen of moeten breken. Maar na ongeveer een maand zullen deze symptomen beginnen te verzwakken. Geef jezelf de tijd en onthoud dat de weigering om met een “giftige” partner te communiceren een manifestatie van zelflove is “, legt Sheri Styins uit.

Deixe um comentário

O seu endereço de e-mail não será publicado.