Shangenthushchina als mannen zelf droomden hun put

Er is één naïef, maar populair mannelijk geslachtsidee dat me echt wakker maakt. Dit vertrouwen is dat door een huwelijk te markeren, een man een deal heeft gemaakt, onder de voorwaarden waarvan hij in het erotische gebruik van het lichaam van zijn vrouw komt. En dit lichaam moet tijdens het hele huwelijk ongewijzigd blijven. Dan is hij verplicht aan een vrouw iets, en zo niet – SORRY, DAMES. Het was nodig om het beter te bekijken.

Het lijkt absurd, maar als je wist hoeveel mannen deze theorie ondersteunen. Het lijkt erop dat ze in de winkel zijn van rubberen poppen, absoluut beroofd van hun eigen wil, redenerage reden en het vermogen om beslissingen te nemen.

Je komt naar zo’n winkel, kies het mooiste «Rubberen zina», Dat is aan je smaak en portemonnee, en tevreden, ga met haar naar huis, bogen vrienden.

– En wat zo? – Sommigen vragen mij.

– Zoals het is. Ik heb het recht om te kiezen, we hebben democratie. Nee, ik moet met een dame van oude jaren trouwen, op de oude tien rijden en in secundaire behuizing wonen. Ik kan mezelf beter alles kopen voordat het mogelijk is. Dus het is zo, maar laat me je twee vragen stellen. fortuneinternationalvisa.com/poland/ Ik wil gewoon zien hoe je liep.

– Begrijpt u dat u niet omgaan met Cyborg, maar met een levend persoon? Wat dezelfde wetten van de natuur gehoorzaamt als alle andere mensen.

Ja, je kunt ‘s ochtends het hele leven beginnen, opstaan ​​voor de weegschaal, en zorg er strikt voor dat het cijfer 53 kilogram is, die ze laten zien, bleven ongewijzigd.

Ja, al enige tijd, de wonderen van de moderne cosmetologie kunnen het gezicht van zijn vrouw een paar jaar jonger maken. Maar begrijp je dat het onvermijdelijke pad van geboorte tot de dood zal moeten doorgaan en je vrouw, met de tijd in een oude vrouw.

Ja, en je vermijdt dit lot niet. En dan werkt het vreemde.

Ik ging naar de winkel, ik nam het er 18 jaar oud en 45 kg, en na 20 jaar is ze 38 jaar oud en in het 65 kg. En niemand zal geld retourneren. Je vertegenwoordigt welke tragedie?

De tweede vraag interesseert me nog meer. Zijn dergelijke mannen-consumenten van poppen voor zichzelf in hun eigen gewicht, leeftijd, fysiologisch en t. D. Veranderingen.

En in het feit dat ze onder een klimmen of liefdevolle look van vrouwen zijn?

Terwijl het een ervaren manier bleek, verandert een man ook elke dag in zijn leven, en altijd in één richting – In de richting van de dood. We namen 22 jaar, zonder rimpels en lisins, met een seksleven 4 keer per week. En na 30 jaar heb iemand? En na 40?

Sommige mannen, ik heb al meerdere keren gehoord, bereik zo’n idee – Net als, kijk jezelf beter, vrouw, lente op straat. Halfachtige studenten, losse schoolmeisjes, kun je een dergelijke competitie uitstaan? Vaughn, de zijkanten van de geaccepteerde, bijvoorbeeld.

Of wat anders. En je weet wat er in het hoofd komt? Die mannen zelf een teef hebben gegeten waarop ze zitten. Het verlaten van de traditionele cultus van het gezin voor het leven, richtte niet alleen op geslacht, maar ook op het gemeenschappelijk belang, ze hebben zelf een diep gat gegraven.

Waarom? Ja, omdat de wereldgeschiedenis al lang bekend is – Vrouwen beheersen gemakkelijk alles wat wordt uitgevonden door mannen.

Vrouwen hebben al een broeken geselecteerd bij mannen, plaatsen in managementstructuren, sigaretten (helaas) enzovoort. Al die mannen denken of dragen mannen, alles in een paar jaar is te vinden bij vrouwen!

En niets zal voorkomen dat ze deze modieuze filosofie van rubberen poppen beheersen. Het is gewoon een kwestie van tijd, het geval van de dichtstbijzijnde toekomst, zo niet echt.

En zo ja, raad ik onnodig strikte mannen aan om mezelf te volgen, en niet voor mijn vrouw.

Hal daar, solarium dat je meestal vrouwen nodig hebt. Omdat op straat vroeg, afscherming en ongelooflijk warme lente. Hormonen spelen, oude instincten worden wakker en duizenden hongerige studenten kroop de straten. Die alleen zonder toewijding hoeft te zijn.

Je begrijpt wat ik bedoel?

Wees geen dwazen, mannen. Voet geen luide ideeën uit die u

zullen vernietigen.

Deixe um comentário

O seu endereço de e-mail não será publicado.