Acteren in bed 8 seksuele rolspellen voor elke dag

Rollenspel Games zijn gebouwd op het overwinnen van bans. Dus fantasie over seks op het werk – nauwelijks niet de meest voorkomende. Zet op kantoorkostuum, vraag een partner om een ​​gelijkspel te binden. Om de rol in te gaan, maak dan seks niet op het bed, maar op tafel, bij voorkeur gedwongen kantoor dingen: mappen, papers, laptop. Het belangrijkste is om de weg te verwijderen op acuut gescherpte potloden!

2. Masseur

Zelfs als je meer dan eens een massage hebt gedaan, kan dit proces worden omgezet in een seksueel avontuur. Zet het op de bank, neem massageolie – en betaalde aandacht aan verschillende delen van zijn lichaam totdat hij stopt met ingesloten. Wissel dan rollen om.

3. Buitenaardse wezens

Als er geen masqueradekostuum is en niet willen verpakken in de eerste plank het – maakt niet uit. Laat hem een ​​aliel zijn die op aarde is en weet niets over seks. Lesgeven!

4. Onbekenden

Stel je voor dat je nauwelijks vertrouwd bent. Leer de lichamen van elkaar,

alsof ze ze niet eerder zagen, en je zat in een pure kans bleek in een bed te zijn. Als u de rol betreedt, genieten jullie allebei van seks met een onbekend persoon, en u zult zich geen zorgen maken over het feit dat de volgende partner voor altijd weggaat.

5. Arts en patiënt

Dit scenario is geliefd door velen voor het feit dat het een gezaghebbend karakter heeft met het recht om de “patiënt” aan te raken. Een witte gewaad zal van pas komen voor het spel. Als de dokter kamagra online u speelt, legt u aan de patiënt uit dat het normale bijwerking van de “inspectie” – de wens om dringend seks met de dokter te hebben.

6. Eerste keer

Niet iedereen is aangenaam, maar je hebt alle kans om je droom te realiseren over de perfecte eerste seks. Zet de muziek die vervolgens populair was, Reproductie eten en drinken. Alleen jouw ervaring is nu meer, en de partner is precies een favoriet!

7. Yoga-oefening

Zelfs als je het nooit hebt geprobeerd – maakt niet uit. Je kunt altijd met je eigen houding komen, die geschikt is voor seks. Als het goed is om in de rol te komen, kun je veel plezier krijgen!

acht. koning en koningin

Om te reïncarneren in monarchen (zij het binnen de privéslaapkamer), kunt u niet zoeken naar dure outfits, maar om te beginnen met benadrukte respectvolle communicatie. Stel je voor op de site van bepaalde koninklijke mensen, en dan zal alles op olie gaan.

Deixe um comentário

O seu endereço de e-mail não será publicado.